Combi Motors Verzekeringen

Win 2 VIP kaarten voor de TT Assen t.w.v. €500,-!

Als u in mei 2017 een verzekering afsluit bij Combi Motors Verzekeringen, maakt u kans op 2 VIP kaarten voor de kwalificatie dag van de Motul TT Assen op zaterdag 24 juni 2017. Bij het afsluiten van een motorverzekering doet u automatisch mee. In totaal geven wij 25 x 2 kaartjes t.w.v. €500,- weg! De winnaars worden begin juni bekend gemaakt.

Voel u een VIP!

Zaterdag  24 juni 2017 is de kwalificatiedag van Motul TT Assen, hèt motorsport spektakel van Nederland.  U bent welkom in het paviljoen van het enige Nederlandse team dat op GP niveau acteert, het team RW Racing GP met Moto2 rijder Axel Pons. 

In het paviljoen kunt u onder het genot van een hapje en een drankje de verschillende kwalificaties live en via beeldschermen volgen. De tijdstippen van de kwalificaties worden binnenkort bekend gemaakt. Daarnaast zijn diverse proeverijen, er is muziek en bekende gezichten uit de motorsport, waaronder Axel Pons, brengen een bezoek aan het paviljoen.

Naast alle activiteiten in het paviljoen, kunt u zich bij aankomst inschrijven voor een Meet & Greet. Tijdens de Meet & Greet maakt u kennis met de rijders, bekijkt u het materiaal en ziet u de voorbereidingen van de teams. Verder kunt u een aantal paddocks bezoeken en op een hoger gelegen terras de start en finish aanschouwen.

Kortom, een fantastische dag voor 2 personen op het circuit in Assen!

Sluit hieronder een verzekering af, of neem contact op via tel. 0172-427035. Kijk hier voor de verzekeringsmogelijkheden.

 

Contactgegevens

Combi Motors Verzekeringen BV
Postbus 122
2400 AC Alphen aan den Rijn

info@combimotors.nl
0172 - 42 70 35
0172 - 42 41 95

Disclaimer
Ons kantoor is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt uiteraard ook gebruik maken van ons contactformulier om uw vragen te stellen