Combi Motors Verzekeringen

Vraag een offerte aan voor uw autoverzekering en win kaarten voor de TT Assen!

Bent u al klant van Combi Motors Verzekeringen? Dan maakt u kans op 2 VIP kaarten voor de kwalificatiedag van de TT Assen op zaterdag 24 juni!  Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is een offerte aan te vragen voor uw autoverzekering. In totaal geven wij 15 x 2 VIP kaarten weg. Bel snel 0172-427035!

De winnaars worden in juni bekend gemaakt. Heeft u al een autoverzekering via Combi Motor Verzekeringen? Dan doet u automatisch mee!

Voel u een VIP!

Zaterdag  24 juni 2017 is de kwalificatiedag van Motul TT Assen, hèt motorsport spektakel van Nederland.  U bent welkom in het paviljoen van het enige Nederlandse team dat op GP niveau acteert, het team RW Racing GP met Moto2 rijder Axel Pons. 

In het paviljoen kunt u onder het genot van een hapje en een drankje de verschillende kwalificaties live en via beeldschermen volgen. De tijdstippen van de kwalificaties worden binnenkort bekend gemaakt. Daarnaast zijn diverse proeverijen, er is muziek en bekende gezichten uit de motorsport, waaronder Axel Pons, brengen een bezoek aan het paviljoen.

Naast alle activiteiten in het paviljoen, kunt u zich bij aankomst inschrijven voor een Meet & Greet. Tijdens de Meet & Greet maakt u kennis met de rijders, bekijkt u het materiaal en ziet u de voorbereidingen van de teams. Verder kunt u een aantal paddocks bezoeken en op een hoger gelegen terras de start en finish aanschouwen.

Kortom, een fantastische dag voor 2 personen op het circuit in Assen! Bel dus snel 0172-427035

Contactgegevens

Combi Motors Verzekeringen BV
Postbus 122
2400 AC Alphen aan den Rijn

info@combimotors.nl
0172 - 42 70 35
0172 - 42 41 95

Disclaimer
Ons kantoor is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt uiteraard ook gebruik maken van ons contactformulier om uw vragen te stellen