Combi Motors Verzekeringen

Win kaarten voor het Dutch Motorcycle Festival!

Like onze Facebook pagina en win 2 kaartjes voor het Dutch Motorcycle Festival op zaterdag 26 augustus a.s. In totaal geven we 4 kaartjes weg. Wie zou jij meenemen? De winnaar maken we op donderdag 24 augustus bekend op onze Facebookpagina en op deze pagina.  

Dit heerlijke zomerfeestje vindt 26 augustus plaats op Vliegveld Twenthe. Verwacht veel motoren, goede muziek, lekker eten, gave shows en meer! Van de makers van MOTORbeurs Utrecht. Combi Motors Verzekeringen is natuurlijk ook van de partij met een leuke actie! Raad de waarde van de motor bij onze stand en win € 100 shoptegoed!

Wat is er verder te doen: Testritten, gave stunts, jouw favoriete motormerken en goede muziek zijn natuurlijk de hoofdingrediënten van ons mooie festival. Maar verwacht nog veel meer! Denk aan de gaafste shows, veel spektakel, kinderactiviteiten, de lekkerste foodtrucks, super veel motoren en tourtochten vanuit alle windstreken! Dutch Motorcycle Festival is er natuurlijk ook voor alle fans die nog geen rijbewijs hebben. De instructeurs van BOVAG staan klaar voor je eerste rijles!

Kijk voor meer informatie op http://www.dutchmotorcyclefestival.nl/

Contactgegevens

Combi Motors Verzekeringen BV
Postbus 122
2400 AC Alphen aan den Rijn

info@combimotors.nl
0172 - 42 70 35
0172 - 42 41 95

Disclaimer
Ons kantoor is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt uiteraard ook gebruik maken van ons contactformulier om uw vragen te stellen